vrijdag 18 oktober 2013

Evi Hanssen gastpresentatrice '3 op Reis'

Evi Hanssen gastpresentatrice '3 op Reis'

De Belgische presentatrice Evi Hanssen gaat voor het nieuwe seizoen van het BNN-programma '3 op Reis' naar Finland, IJsland en de steden Parijs en Antwerpen.

De voormalig 'Expeditie Robinson'-presentatrice neemt de backpack over van Nicolette Kluijver en versterkt daarmee het '3 op Reis'-team met Floortje, Dennis en Geraldine. Van rui

Haar eerste reis gaat naar het Finse Ivalo waar ze op zoek gaat naar het Noorderlicht. Meteen een pittige reis omdat het daar tijdens de opnames 32 graden vroor.

Evi: 'Ik vind BNN een supertoffe omroep, dit kennen wij in België niet! En het is al helemaal een grote eer om voor zo’n populair reisprogramma als '3 op Reis' op pad te mogen gaan. Mijn eerste reis naar Finland was betoverend, ijskoud…maar zo bijzonder om te doen. Dat kan ook bijna niet anders met zo’n fijne crew. Ook gaat mijn langgekoesterde wens om naar IJsland te gaan in september in vervulling. Ik kan niet wachten!'

De Antwerpse Evi geeft de Nederlandse reisliefhebber ook een kijkje in haar eigen 'hometown' Antwerpen. Ze laat alle geheime plekken van de stad zien waar anders maar weinig Nederlanders komen. Of de Belgen hier zo blij mee zijn? Verder gaat ze naar het Oosten van Parijs, dat zich heeft ontwikkeld tot een hippe plek en place-to-be. De Franssprekende Evi gaat daarna door naar de ruige kust van het Franse Brest en reist tot slot af naar IJsland.

Check op http://3opreis.bnn.nl alle reisnieuwtjes, bijzondere reisweetjes en de beste reistips. Ook vind je hier alle bestemmingen, tips, foto’s en backstagefilmpjes.

'3 op Reis', vanaf zondag 7 september iedere zondag om 19.55 uur bij BNN op Nederland 3.



donderdag 3 oktober 2013

Hilde De Baerdemaeker speelt hoofdrol in nieuwe policier VTM

Hilde De Baerdemaeker speelt hoofdrol in nieuwe policier VTM

Hilde De Baerdemaeker zal in een nieuwe VTM-serie politievrouw Liese Meerhout spelen. Daarmee speelt ze de hoofdrol in een nieuwe reeks op VTM die de opvolger van 'Aspe' moet worden.

De nieuwe reeks waarin de sexy Vlaamse actrice Hilde De Baerdemaeker de hoofdrol gaat spelen is gebaseerd op het werk van thrillerauteur Toni Coppers. Wie de andere namen in de hoofdcast zijn, is vooralsnog niet bekend.

De Baerdemaeker zal in de serie gestalte geven aan Liese Meerhout en situeert zich in Antwerpen. Meerhout werkte eerst op de afdeling Kunstcriminaliteit en wordt daarna aan het rechercheteam toegevoegd. Ze heeft het erg moeilijk met de spanning tussen recht en rechtvaardigheid, maar is niet verbitterd.

De opnames voor de opvolger van 'Aspe' beginnen pas in 2015.