maandag 24 februari 2014

Laura Tesoro gaat weg uit 'Familie'

Laura Tesoro gaat weg uit 'Familie'

Actrice en finaliste van 'The Voice van Vlaanderen', Laura Tesoro, stopt binnenkort met 'Familie'. Ze speelt daarin al enige tijd de rol van Charlotte, het liefje van Guido.

Tesoro maakte het nieuws zelf bekend in het weekblad Story. Ze gaat nu op zoek naar nieuwe uitdagingen en is op dit moment volop audities aan het doen. Vermoedelijk wil Laura ook meer tijd vrijmaken voor haar zangcarrière, na haar avontuur als deelneemster aan 'The Voice van Vlaanderen'.

Hoe haar personage Charlotte uit 'Familie' verdwijnt, wil ze nog niet zeggen. 'Hoe Charlotte verdwijnt? Dat mag ik niet zeggen, maar het belooft wel spannend te worden', zo besluit ze in Story.

donderdag 6 februari 2014

'The Sky is the Limit'- koppel Harry en Olga Zelenko exclusief bij VIER en VIJF

'The Sky is the Limit'- koppel Harry en Olga Zelenko exclusief bij VIER en VIJF

Ondernemer Harry Schurmans en zijn vriendin Olga Zelenko zullen volgend jaar ook in het tweede en nieuwe seizoen van het succesvolle 'The Sky is the Limit' te zien zijn.

Na heel wat speculaties en vragen van kijkers en pers is het dan dus toch zeker dat het glamoureuze koppel in het voorjaar van 2015 hun opmerkelijke avonturen deelt met de VIER kijkers.

Het succesvolle programma van de hand van Peter Boeckx ('De Bende Haemers', 'Strip-Tease', 'Typisch Belgisch') volgt ook voor dit nieuwe seizoen van 'The Sky is the Limit', enkele van de meest succesvolle landgenoten die keihard gewerkt hebben om de top te bereiken. Zopas raakte nog bekend dat ook Remi De Moor, ex-wielersponsor en tweede vader van Fabian Cancellara te zien zal zijn in het nieuwe seizoen.

Engagement op langere termijn
Maar het droomkoppel Harry en Olga zal ook opduiken in andere projecten van de zenders. Na hun opmerkelijke passage in 'The Sky is the Limit' ontstond er tijdens verschillende gesprekken met VIER en VIJF steeds meer enthousiasme over de mogelijke samenwerking rond verschillende bestaande en mogelijk ook nieuwe programma's.

Door een duidelijk engagement op langere termijn kunnen zowel de zenders als het koppel in alle rust deze gesprekken voortzetten. Of het gaat over huwelijksplannen, verhuizen naar een tropisch paradijs of een nieuwe carrière willen de zenders niet bevestigen of ontkennen. Wel staat vast dat Harry en Olga in de toekomst op VIER of VIJF te zien zullen zijn.