dinsdag 26 augustus 2014

Julie Van den Steen nieuwe sidekick Peter Van de Veire op MNM

Julie Van den Steen nieuwe sidekick Peter Van de Veire op MNM

Vanaf maandag 25 augustus 2014 heeft Peter Van de Veire een nieuwe 'ochtendprinses' aan zijn zijde. De 22-jarige Julie Van den Steen uit Gent werd dit voorjaar op MNM ontdekt tijdens het Rock 'n Roll Radio Highschool-project en maakt morgen haar debuut in 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow'.

Julie stelde zich zondagavond aan het publiek voor in 'Hotel M' op Eén.

Dit voorjaar sloegen radiozender MNM en vijf Vlaamse hogescholen de handen in elkaar voor het project Rock 'n Roll Radio Highschool. Vijf weken lang beleefden radiostudenten van vijf verschillende hogescholen hun radiodoop op MNM en werden daarbij professioneel begeleid door de MNM-dj's.

Eén van die studenten was de sexy blondine Julie Van den Steen, die vanaf maandag 25 augustus samen met Peter Van de Veire de ochtendshow op MNM presenteert. 'Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe ochtendprinses', aldus Van de Veire.

Julie Van den Steen: 'Het is allemaal nog niet goed doorgedrongen. Ik ben zo gelukkig met deze kans en heb ontzettend veel zin in dit avontuur. Radio is mijn passie: al van kinds af aan liep ik thuis rond met een speelgoedradiootje om mijn familie te entertainen.'

Morgen start ook meteen het najaar op MNM. Peter en Julie nemen een vliegende start en zenden hun eerste ochtendshow van het nieuwe seizoen daarom toepasselijk uit vanop de luchthaven in Zaventem. Daar stelt het ochtendduo meteen ook het opgefriste najaarsschema en vernieuwde crew van de jongerenzender voor.

Over Julie
Julie Van den Steen (22) komt uit Gent waar ze dit jaar haar diploma journalistiek (afstudeerrichting radio) behaalde aan de Arteveldehogeschool. Tijdens haar studententijd was ze vrijwilliger bij de Gentse studentenradio Urgent.fm. Daar ontdekte ze naar eigen zeggen haar liefde voor ochtendradio. In februari dit jaar deed Julie mee aan Rock ’n Roll Radio Highschool.

Nasrien Cnops, die twee seizoenen lang de vaste sidekick was in 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow', gaat vanaf dit najaar achter de schermen bij MNM aan de slag.

woensdag 13 augustus 2014

Lesley-Ann Poppe: “De hele wereld mag genieten van mijn lichaam”

Lesley-Ann Poppe: “De hele wereld mag genieten van mijn lichaam”

Lesley-Ann Poppe is niet zomaar een blonde bimbo. Ze is ook zakenvrouw, met een schoonheidsschool en een kasteel. Ook heeft ze een lekker lijf, waar iedereen die het wenst van kan genieten. Nah!

Lesley-Ann Poppe heeft soms schrik dat ze aanzien wordt voor dom blondje. “Blond en borsten, het blijft een combinatie die door heel wat mensen geassocieerd wordt met dom en oppervlakkig. Maar ik heb wel een universiteitsdiploma én een eigen bedrijf”, zo legt ze uit in Primo. “Zo dom zal ik dan toch niet zijn? Ik sta nu al vier jaar echt 'in the picture'. Leuk, maar als het morgen stopt is dat voor mij geen ramp. Ik ben geen BV omwille van het geld, ik verdien mijn centen op een andere manier. Wat de anderen denken zal me echt worst wezen!”

Body en brains dus, want ook op dat lekkere lijf van haar is ze bijzonder trots: “Ik voel me goed in mijn vel en ik heb geen schrik om mijn lichaam te tonen. De rest van de wereld mag dat gerust zien en ervan genieten!”

Die hele wereld, die kon de blondine dan ook al uitgebreid naakt bewonderen in Playboy. Toen ze gevraagd werd om voor het blootblad te poseren stemde ze meteen toe en ook haar ouders, die zien er geen graten in dat hun dochter poedelnaakt te bewonderen valt: “Die wonen al een tijdje in Luxemburg en niemand kent hen daar als 'de ouders van' en dus worden ze ook nooit lastig gevallen. Ze weten dat ik een zotte doos ben, daar hebben ze al die jaren mee moeten leven. Ik heb altijd graag geprovoceerd en grenzen afgetast, som is het net alsof ik daar mijn kracht en energie uithaal.”

Voor ons part mag Lesley-Ann Poppe nog lang en gelukkig provoceren en grenzen aftasten: hoe meer, hoe liever!

maandag 11 augustus 2014

Annelien Coorevits stelt haar 'Singl3s' voor

Annelien Coorevits stelt haar 'Singl3s' voor

Sabrina, Yentl en Sofia hebben het allemaal: ze zijn jong, zien er ontzettend goed uit, hebben een fijne job en een al plezanter leven. Alleen: een man zou hun leven nog completer kunnen maken. En daar helpt VIJF hen graag een handje bij.

De drie dames trokken zich deze afgelopen maand terug in een prachtig huis om zich daar met niks anders bezig te houden dan mannen en daten. Uit de honderd mannen die langskomen voor open audities, houdt elke single uiteindelijk één ultieme man over: is hij hun ware?

En wie kan Sabrina, Yentl en Sofia beter bijstaan dan Annelien? Annelien schreef vorig jaar nog het boek 'Eerste hulp bij Daten' waarin ze singles een duwtje in de rug gaf bij hun zoektocht naar de ware liefde. Met haar uitgebreide kennis over dating anno 2014 vormt Annelien de ideale coach om onze drie Vlaamse singles op VIJF te steunen, te helpen met kiezen en mee te lachen, huilen of troosten.

Kleuterjuf Sabrina is 25, pittig, extravert en nuchter. Ze heeft Spaanse roots, maar woont al haar hele leven in Antwerpen. Sabrina werd al erg jong heel zelfstandig. Ze is één jaar single en geniet wel eens van een kortstondige flirt, maar verkiest een serieuze relatie. Kinderen maken haar heel gelukkig. Momenteel heeft ze haar handen vol als zorgjuf, maar ze hoopt in de toekomst ook op een eigen kroost. Liefst met de man van haar dromen. En die mag lijken op Pieter Embrechts of Geert Van Rampelberg.

De stijlvolle blonde Yentl is 25 en komt uit het Oost-Vlaamse Knesselare. Ze is heel perfectionistisch, wat haar goed van pas komt als psychiatrisch verpleegkundige. Deze job combineert ze met honden trimmen. Met de viervoeter Sueno – een kleine Pomeriaan – vormt ze een onafscheidelijk duo. Yentl is niet op zoek naar een volgende liefdesverovering. Geen spielerei meer voor Yentl, ze gaat voor the real thing: de ware vinden om samen oud mee te worden en kinderen mee groot te brengen.

De drieëntwintigjarige Sofia is een knappe Antwerpse verschijning van Cambodjaanse origine. Ze houdt van shoppen en plezier maken, maar werkt vooral hard als horecamedewerkster. Sofia droomt ervan om ooit haar eigen schoonheidssalon uit te baten. Geen uitdaging is haar te veel, geen avontuur te groot.  Sofia hoopt op een zorgzame, maar vooral sterke man. Hij moet opgewassen zijn tegen haar temperamentvolle en vurige karakter.

'Singl3s' met Annelien Coorevits is vanaf september op VIJF te zien.

zondag 10 augustus 2014

'Joy Anna Thielemans en Bartel Van Riet betrapt op Tomorrowland'

'Joy Anna Thielemans en Bartel Van Riet betrapt op Tomorrowland'

 'Thuis'-actrice Joy Anna Thielemans en Groenman Bartel van Riet zijn al even geen koppel mee. Maar volgens het weekblad TV Familiehadden ze het wel heel erg gezellig op Tomorrowland.

Het blad publiceert deze week een sexy foto, waarop Bartel en Joy Anna elkaar liefdevol op de mond kussen. De foto zou genomen zijn tijdens het tweede weekend van het dansfestival Tomorrowland. 'Hun zoen was echt gemeend. Joy Anna straalde helemaal', lieten omstaanders  weten aan het blad. Van Riet en Thielemans hadden geen commentaar op de foto.