maandag 11 augustus 2014

Annelien Coorevits stelt haar 'Singl3s' voor

Annelien Coorevits stelt haar 'Singl3s' voor

Sabrina, Yentl en Sofia hebben het allemaal: ze zijn jong, zien er ontzettend goed uit, hebben een fijne job en een al plezanter leven. Alleen: een man zou hun leven nog completer kunnen maken. En daar helpt VIJF hen graag een handje bij.

De drie dames trokken zich deze afgelopen maand terug in een prachtig huis om zich daar met niks anders bezig te houden dan mannen en daten. Uit de honderd mannen die langskomen voor open audities, houdt elke single uiteindelijk één ultieme man over: is hij hun ware?

En wie kan Sabrina, Yentl en Sofia beter bijstaan dan Annelien? Annelien schreef vorig jaar nog het boek 'Eerste hulp bij Daten' waarin ze singles een duwtje in de rug gaf bij hun zoektocht naar de ware liefde. Met haar uitgebreide kennis over dating anno 2014 vormt Annelien de ideale coach om onze drie Vlaamse singles op VIJF te steunen, te helpen met kiezen en mee te lachen, huilen of troosten.

Kleuterjuf Sabrina is 25, pittig, extravert en nuchter. Ze heeft Spaanse roots, maar woont al haar hele leven in Antwerpen. Sabrina werd al erg jong heel zelfstandig. Ze is één jaar single en geniet wel eens van een kortstondige flirt, maar verkiest een serieuze relatie. Kinderen maken haar heel gelukkig. Momenteel heeft ze haar handen vol als zorgjuf, maar ze hoopt in de toekomst ook op een eigen kroost. Liefst met de man van haar dromen. En die mag lijken op Pieter Embrechts of Geert Van Rampelberg.

De stijlvolle blonde Yentl is 25 en komt uit het Oost-Vlaamse Knesselare. Ze is heel perfectionistisch, wat haar goed van pas komt als psychiatrisch verpleegkundige. Deze job combineert ze met honden trimmen. Met de viervoeter Sueno – een kleine Pomeriaan – vormt ze een onafscheidelijk duo. Yentl is niet op zoek naar een volgende liefdesverovering. Geen spielerei meer voor Yentl, ze gaat voor the real thing: de ware vinden om samen oud mee te worden en kinderen mee groot te brengen.

De drieëntwintigjarige Sofia is een knappe Antwerpse verschijning van Cambodjaanse origine. Ze houdt van shoppen en plezier maken, maar werkt vooral hard als horecamedewerkster. Sofia droomt ervan om ooit haar eigen schoonheidssalon uit te baten. Geen uitdaging is haar te veel, geen avontuur te groot.  Sofia hoopt op een zorgzame, maar vooral sterke man. Hij moet opgewassen zijn tegen haar temperamentvolle en vurige karakter.

'Singl3s' met Annelien Coorevits is vanaf september op VIJF te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten