zaterdag 26 juli 2014

Astrid Bryan naar VTM

Astrid Bryan naar VTM

Volgens Het Nieuwsblad heeft Astrid Bryan een contract afgesloten met VTM. Ze verlaat daarmee VIJF, de zender die haar eerst bij VTM wegplukte en tot een wereldster in Vlaanderen bombardeerde.

Het was intussen al duidelijk dat het verhaal van Astrid Bryan op VIJF ten einde liep. Astrid was al maanden uit de actualiteit verdwenen en VIJF maakte geen aanstalten om aan een nieuw seizoen van haar reallityreeks 'Astrid in Wonderland' te beginnen. Vorig jaar was er ook sprake van een nieuw Bryan-programma op VIJF. Maar ook daar komt nu niets van in huis.

Het Nieuwsblad schrijft nu dat Astrid Bryan een contract zou hebben afgesloten met VTM. Daar werd ze een goeie vijf jaar geleden bekend als een van de geportretteerde 'Hollywoodvrouwen'. Binnenkort al zouden de opnames van een nieuw programma rond haar persoon starten. Meer is er voorlopig nog niet bekend.

Ook Astrid Bryan zelf heeft via Twitter voorlopig enkel oog voor de prestaties van de Rode Duivels op het WK in Brazilië. Over haar televisietoekomst heeft ze nog niets gelost.

VIJF heeft intussen op haar website bevestigd dat Astrid Bryan niet langer voor de zender werkt: 'We blikken met veel plezier terug op de fijne samenwerking met Astrid en wensen haar veel succes toe in de toekomst!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten