woensdag 2 juli 2014

Sofie Dumont mag blijven koken op VTM

Sofie Dumont mag blijven koken op VTM

'De Keuken van Sofie' krijgt vanaf september een derde seizoen op VTM. Dat weten de Mediahuis-kranten. Een nieuwe jaargang was lange tijd onzeker, maar nu is er toch groen licht.

'De Keuken van Sofie' hinkte vorig jaar wat achterop in de kijkcijfers. VTM greep in het voorjaar in en voegde elke week een andere BV aan het programma toe. Ook verhuisde de productie van een pand in Aalst naar een studio in Antwerpen. En die aanpak wierp zijn vruchten af. De kijkcijfers krikten naar het einde van het seizoen weer op. Dus vond VTM het opportuun om 'De Keuken van Sofie' een nieuw seizoen te gunnen.

Dumont zal wel haar stinkende best moeten doen om te bewijzen dat ze haar programma succesvol kan maken én houden. De concurrentie staat namelijk ook te trappelen om er weer aan te beginnen. Op Eén keert Jeroen Meus terug met 'Dagelijkse Kost', nog steeds dé kampioen van de dagelijkse kookprogramma's. VIER schakelt opnieuw Piet Huysentruyt en zijn programma 'Smakelijk!' in om de vooravond van de zender  te versterken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten