vrijdag 11 juli 2014

Rani De Coninck presenteert 'De Waarzeggers'

Rani De Coninck presenteert 'De Waarzeggers'

Met 'De Waarzeggers' brengt VTM samen met producent Eyeworks dit najaar een humoristisch spelprogramma waarin telkens negen bekende Vlamingen plaatsnemen in een 'levensecht' spelbord.

Zij zijn de 'Waarzeggers' met een duidelijke missie: bluffen, lachen en entertainen. In verschillende rondes geven ze antwoord op verrassende, persoonlijke en geestige vragen.  Aan de twee kandidaten om in te schatten of hun antwoorden of anekdotes waar of niet waar zijn om zichzelf zo naar de overwinning te loodsen.

Hoe goed kunnen de quizzers de bekende gezichten inschatten? Dat is de cruciale vraag in dit spel. Pokerface, fijne humorist, ernstige overtuiger, spitsvondige misleider of flauw plezante... het is niet altijd een indicatie over het waarheidsgetrouwe van hun beweringen.

Presentatrice van dit nieuwe entertainmentprogramma wordt Rani De Coninck. Zij zit aan de knoppen in dit wervelende decor en leidt zowel de gezichten als de kandidaten met haar gulle lach van ronde tot ronde. De opnames starten in juni en Rani kijkt er alvast met plezier naar uit: 'Ik ben uiteraard zeer blij met 'De Waarzeggers'. De grappige vragen en het gepingpong met de bekende gezichten en de kandidaten: dat is echt spek voor mijn bek. De lach en de kwinkslag zijn nooit ver weg; het is pure fun in de studio en daar hou ik van.'

Rani kan ook rekenen op het ongebreidelde enthousiasme van een brede waaier aan bekende gezichten die hun aanwezigheid reeds aangekondigd hebben. Zo zullen o.a. Gunter Lamoot, Frieda Van Wijck, Chris Van Espen, Leen Demaré, Evi Hanssen, William Boeva, Sven De Ridder, Vincent Banic, Joyce Beullens, Els De Schepper, Marleen Merckx, Herman Verbruggen, Showbizz Bart, Ian Thomas, Zaki, Véronique De Kock, Kürt Rogiers en vele anderen afwisselend plaatsnemen in de negen spelbord-vakken.

De opnames gaan nu zaterdag 14 juni van start in de VTM-studio in Vilvoorde. Wie een opname wil bijwonen, kan gratis tickets bestellen via http://vtmtickets.be. Er zijn ook opnames op donderdag 19 juni 2014 en op zaterdag 21 juni 2014, maar voor die laatste zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Via vtmtickets.be verneem je binnenkort de extra opnamedagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten