woensdag 13 augustus 2014

Lesley-Ann Poppe: “De hele wereld mag genieten van mijn lichaam”

Lesley-Ann Poppe: “De hele wereld mag genieten van mijn lichaam”

Lesley-Ann Poppe is niet zomaar een blonde bimbo. Ze is ook zakenvrouw, met een schoonheidsschool en een kasteel. Ook heeft ze een lekker lijf, waar iedereen die het wenst van kan genieten. Nah!

Lesley-Ann Poppe heeft soms schrik dat ze aanzien wordt voor dom blondje. “Blond en borsten, het blijft een combinatie die door heel wat mensen geassocieerd wordt met dom en oppervlakkig. Maar ik heb wel een universiteitsdiploma én een eigen bedrijf”, zo legt ze uit in Primo. “Zo dom zal ik dan toch niet zijn? Ik sta nu al vier jaar echt 'in the picture'. Leuk, maar als het morgen stopt is dat voor mij geen ramp. Ik ben geen BV omwille van het geld, ik verdien mijn centen op een andere manier. Wat de anderen denken zal me echt worst wezen!”

Body en brains dus, want ook op dat lekkere lijf van haar is ze bijzonder trots: “Ik voel me goed in mijn vel en ik heb geen schrik om mijn lichaam te tonen. De rest van de wereld mag dat gerust zien en ervan genieten!”

Die hele wereld, die kon de blondine dan ook al uitgebreid naakt bewonderen in Playboy. Toen ze gevraagd werd om voor het blootblad te poseren stemde ze meteen toe en ook haar ouders, die zien er geen graten in dat hun dochter poedelnaakt te bewonderen valt: “Die wonen al een tijdje in Luxemburg en niemand kent hen daar als 'de ouders van' en dus worden ze ook nooit lastig gevallen. Ze weten dat ik een zotte doos ben, daar hebben ze al die jaren mee moeten leven. Ik heb altijd graag geprovoceerd en grenzen afgetast, som is het net alsof ik daar mijn kracht en energie uithaal.”

Voor ons part mag Lesley-Ann Poppe nog lang en gelukkig provoceren en grenzen aftasten: hoe meer, hoe liever!

1 opmerking: