dinsdag 18 maart 2014

Joyce Beullens neemt na de zomer afscheid van VTMKZOOM

Joyce Beullens neemt na de zomer afscheid van VTMKZOOM

VTMKZOOM-gezicht Joyce Beullens heeft vrijdag 20 juni 2014 in Studio KZOOM aangekondigd dat ze na 4,5 jaar afscheid zal nemen van de kinderzender.

Ze zal wel nog heel de zomer te zien zijn bij de kinderzender in oa. het ludieke zomerprogramma 'Olé Kongé' en op de 'VTMKZOOM Karavaan'. De kinderzender geeft alle Joyce-fans de kans om haar afscheid mee te vieren op zaterdag 2 augustus in haar thuishaven Mechelen, tijdens de 'VTMKZOOM Karavaan' die daar dan staat.

Joyce Beullens: 'Afscheid nemen is altijd moeilijk, zeker van al die enthousiaste kinderen die me zoveel mooie momenten hebben bezorgd. Maar ik voel dat de tijd rijp is om de fakkel door te geven aan nieuw talent en mijn vleugels uit te slaan. De afgelopen 4,5 jaar bij VTMKZOOM waren geweldig, ik ben dan ook enorm blij met alle kansen die ik heb gekregen. Deze zomer ga ik nog volop genieten van mijn laatste weken bij de kinderzender. Ik ga mij de komende maanden erna onder andere toespitsen op acteerwerk.'

Voor wie Joyce deze zomer nog aan het werk wil zien, is er dus goed nieuws: VTMKZOOM organiseert een groot afscheidsfeest op zaterdag 2 augustus in Mechelen. Zoals eerder gecommuniceerd, zal de 'VTMKZOOM Karavaan' die dag op het Kinderstrand van Mechelen staan. Naast de verschillende caravans waar kinderen allerlei leuke dingen kunnen beleven, kunnen ze die dag dus ook afscheid komen nemen van Joyce. Wat er juist zal gebeuren, is uiteraard nog een grote verrassing.

Jonas Boets, netmanager VTMKZOOM: 'Joyce was samen met Arne het eerste schermgezicht bij VTMKZOOM, dus voor de zender is ze een echte pionier. Ik heb enorm veel respect en bewondering voor alles wat ze voor de kinderzender gedaan heeft de afgelopen jaren en wil haar daar enorm voor bedanken. Haar talent is van onschatbare waarde, dus we zullen haar – en uiteraard al onze kijkers ook - zeker heel erg missen. Gelukkig hoeven we nog niet meteen afscheid te nemen en is ze deze zomer nog te zien bij ons. Ik zou ook iedereen willen oproepen om op 2 augustus naar Mechelen af te zakken, om er zo een mooi afscheidsfeest van te maken.'

Naast vast schermgezicht, heeft Joyce de voorbije jaren heel wat programma’s voor haar rekening genomen: van het actuaprogramma 'WOOW!', het knutselprogramma 'Fritsel', het muziekprogramma 'Zing-Je-Ding', het dansprogramma 'Dit is Dans' tot een een hoofdrol als cowgirl Bessy in de fictiereeks 'Jabaloe'. Vorig najaar was Joyce daarenboven de host van de allereerste early night talkshow voor kinderen: 'De Joyceshow Show' én schreef ze samen met Arne het programma 'Speeltijd', waarin ze te zien waren in hilarische sketches.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen