vrijdag 11 april 2014

Karen Damen krijgt programma op VIJF

Karen Damen krijgt programma op VIJF

Karen Damen, 'de sexy rosse van K3', krijgt een eigen programma op vrouwenzender VIJF. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. VIJF stelt dat de gesprekken de goede kant uitgaan, maar dat er nog geen contract getekend is.

Karen Damen is in beeld bij VIJF voor het programma 'Project Perfect'. Daarin zal ze uitzoeken hoe haar leven aangenaam en perfect zou kunnen worden. De reeks is gebaseerd op het Noorse format 'Prosjekt Perfekt'.

Als Karen Damen haar handtekening onder het VIJF-contract zet, wordt ze meteen een van de dragende gezichten van de vrouwenzender. Samen met Jani Kazaltzis, Bieke Ilegems, Roel Vanderstukken en Annelien Coorevits zal ze meehelpen om de zender weer volop op de kaart te zetten.

De 40-jarige zangeres van K3 werkte al enkele jaren gestaag aan een televisiecarrière. Zo was ze ondermeer te zien in enkele afleveringen van 'Scheire en de Schepping'. 'Project Perfect' zal haar allereerste eigen programma worden. Wanneer precies de reeks op VIJF zal worden uitgezonden, is nog niet bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen