woensdag 30 april 2014

Cara Van der Auwera kersverse Klara-presentatrice

Cara Van der Auwera kersverse Klara-presentatrice

Klara heeft er een nieuwe presentatrice bij. Vanaf woensdag 4 juni 2014 presenteert Cara Van der Auwera het ochtendprogramma 'Espresso' op de cultuurzender van de VRT.

Dat maakte Cara vanavond zelf bekend in 'Hotel M' op Eén.

Eigenlijk gaat Van der Auwera al vanaf maandag 2 juni aan de slag bij het ochtendprogramma op Klara. Eerst werkt de kersverse presentatrice twee dagen mee achter de schermen van 'Espresso'. Vanaf woensdag is ze ook op uitzending te horen, voorlopig nog afwisselend met de huidige presentatrice Sieglinde Michiel. Vanaf september wordt Cara de vaste presentatrice van Espresso. 'Ik heb een grote liefde voor zowel klassieke muziek als het medium radio', aldus Cara. 'Ik ga me enorm thuis voelen bij Klara.'

Over Cara
Cara Van der Auwera (°1981) studeerde in Antwerpen en heeft een klassieke zangopleiding gevolgd aan het conservatorium in Gent. Bij het grote publiek raakte ze bekend als zangeres Chantal in de populaire Ketnetreeks 'Spring'. Daarnaast deed Cara ook heel wat televisiewerk voor VT4: als omroepster en als presentatrice van 'Huizenjacht' en het actualiteitsprogramma 'Vlaanderen Vandaag'. Sinds 2012 werkt ze voor de VRT achter de schermen mee aan het dagelijkse Eén-programma 'Iedereen Beroemd'.

Haar eerste radio-ervaring deed Cara op als presentatrice van 'Donnamour' op Radio Donna. Vanaf juni 2014 gaat ze aan de slag als presentatrice van 'Espresso' op Klara. Cara heeft een klassieke zangopleiding gevolgd aan het conservatorium in Gent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten