vrijdag 9 mei 2014

Kelly Pfaff gaat paaldansen op Nederlandse tv

Kelly Pfaff gaat paaldansen op Nederlandse tv

Dit najaar is bij de Nederlandse commerciële zender RTL 5 een nieuw programma te zien waarin bekende persoonlijkheden leren paaldansen. Eén van hen is Kelly Pfaff.

Kelly Pfaff is de enige Vlaamse deelneemster aan 'Celebrity Pole Dancing'. In Nederland is zij vooral bekend door de realityserie 'De Pfaffs', die ook daar werd uitgezonden. Ze wordt er ook geregeld als dj gevraagd.

In het programma 'Celebrity Pole Dancing' worden twaalf vrouwelijke én mannelijke VIPS's klaargestoomd om professioneel paaldanser te zijn, niet geheel naakt, maar met sexy kleren aan. Naast Kelly Pfaff nemen ook deze mensen deel: Christina Curry (tv persoonlijkheid), Dilan Yurdakul (actrice), Jeffrey Wammes (turner), Liesbeth Kamerling (actrice), Winston Post (acteur), Vincent Vianen (danser/choreograaf), Verona van de Leur (turnster en porno model), Ron Link (musical acteur), Joyce Mercedes (DJ/model), Sita Vermeulen (zangeres) en Claudia Schoemacher (schrijfster).

Op dit moment krijgen alle kandidaten een intensieve training van een paaldanscoach. De kandidaten kunnen elk moment van de dag trainen, want bij iedereen is thuis een paal geplaatst. Bij paaldansen gaat het om kracht, passie en doorzettingsvermogen om daarmee tot een complete beheersing en controle van het lichaam te komen. Een uitdagende klus voor de BN’ers, die gepaard gaat met veel vallen en opstaan. Zij komen elkaar tegen in vijf studioshows, waar zij hun geleerde acts voor een deskundige jury moeten uitvoeren. Dan is duidelijk wie zich 'Pole Dancer 2014' mag noemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten