zaterdag 26 juli 2014

Astrid Bryan naar VTM

Astrid Bryan naar VTM

Volgens Het Nieuwsblad heeft Astrid Bryan een contract afgesloten met VTM. Ze verlaat daarmee VIJF, de zender die haar eerst bij VTM wegplukte en tot een wereldster in Vlaanderen bombardeerde.

Het was intussen al duidelijk dat het verhaal van Astrid Bryan op VIJF ten einde liep. Astrid was al maanden uit de actualiteit verdwenen en VIJF maakte geen aanstalten om aan een nieuw seizoen van haar reallityreeks 'Astrid in Wonderland' te beginnen. Vorig jaar was er ook sprake van een nieuw Bryan-programma op VIJF. Maar ook daar komt nu niets van in huis.

Het Nieuwsblad schrijft nu dat Astrid Bryan een contract zou hebben afgesloten met VTM. Daar werd ze een goeie vijf jaar geleden bekend als een van de geportretteerde 'Hollywoodvrouwen'. Binnenkort al zouden de opnames van een nieuw programma rond haar persoon starten. Meer is er voorlopig nog niet bekend.

Ook Astrid Bryan zelf heeft via Twitter voorlopig enkel oog voor de prestaties van de Rode Duivels op het WK in Brazilië. Over haar televisietoekomst heeft ze nog niets gelost.

VIJF heeft intussen op haar website bevestigd dat Astrid Bryan niet langer voor de zender werkt: 'We blikken met veel plezier terug op de fijne samenwerking met Astrid en wensen haar veel succes toe in de toekomst!'

vrijdag 25 juli 2014

Kristel Verbeke van K3 bij hoofdcast 'Ghost Rockers'

Kristel Verbeke van K3 bij hoofdcast 'Ghost Rockers'

Ketnet en Studio 100 stellen graag de cast voor van hun nieuwe fictieserie, 'Ghost Rockers'. Jong, te ontdekken talent wordt hierbij omringd door gewaardeerde, ervaren acteurs.

'Ghost Rockers' gaat over een groepje getalenteerde leerlingen die les volgen aan de DAM Academie, een prettig gestoorde artiestenschool voor dans, acteren en muziek. In deze bruisende omgeving krijgen enkele leerlingen het aan de stok met de schooldirecteur, bij deze strijd kunnen de jongelui rekenen op hulp uit 'spookachtige' hoek.

De volwassen cast bestaat naast K3 zangeres Kristel Verbeke, die de rol van danslerares zal vertolken, uit Hans de Munter (schooldirecteur), Machteld Ramoudt (onderdirectrice), Agnes De Nul (docente drama), Maarten Mertens (docent muziek) en Kobe Van Herwegen (docent algemene vakken). De leerlingen aan de academie worden gespeeld door onder andere Elindo Avastia (Jimmy), Juan Gerlo (Jonas), Marie Verhulst (Charlie), Tinne Oltmans (Mila), Wout Verstappen (Alex), Matthew Michel (Brandon) en  voormalig Miss België Justine De Jonckheere (Lauren).

Leven buiten K3
Met K3 heeft Kristel Verbeke al wat acteerervaring opgedaan. De groep heeft immers al vijf bioscoopfilms en de sitcom 'Hallo K3!' op het actief. Enkele jaren geleden sprak ze ook een personage in bij de 'Wickie de Viking'-film. Volgende maand zal ze hetzelfde doen in de Vlaamse versie 'Hoe Tem Je een Draak 2'. 'Een heel fijne ervaring waar ik opnieuw veel van heb bijgeleerd', reageert ze in 'Het Nieuwsblad' over de samenwerking met haar stemmenregisseur Lucas Van den Eynde.

De uitzending van 'Ghost Rockers' is gepland voor later dit jaar.

vrijdag 11 juli 2014

Rani De Coninck presenteert 'De Waarzeggers'

Rani De Coninck presenteert 'De Waarzeggers'

Met 'De Waarzeggers' brengt VTM samen met producent Eyeworks dit najaar een humoristisch spelprogramma waarin telkens negen bekende Vlamingen plaatsnemen in een 'levensecht' spelbord.

Zij zijn de 'Waarzeggers' met een duidelijke missie: bluffen, lachen en entertainen. In verschillende rondes geven ze antwoord op verrassende, persoonlijke en geestige vragen.  Aan de twee kandidaten om in te schatten of hun antwoorden of anekdotes waar of niet waar zijn om zichzelf zo naar de overwinning te loodsen.

Hoe goed kunnen de quizzers de bekende gezichten inschatten? Dat is de cruciale vraag in dit spel. Pokerface, fijne humorist, ernstige overtuiger, spitsvondige misleider of flauw plezante... het is niet altijd een indicatie over het waarheidsgetrouwe van hun beweringen.

Presentatrice van dit nieuwe entertainmentprogramma wordt Rani De Coninck. Zij zit aan de knoppen in dit wervelende decor en leidt zowel de gezichten als de kandidaten met haar gulle lach van ronde tot ronde. De opnames starten in juni en Rani kijkt er alvast met plezier naar uit: 'Ik ben uiteraard zeer blij met 'De Waarzeggers'. De grappige vragen en het gepingpong met de bekende gezichten en de kandidaten: dat is echt spek voor mijn bek. De lach en de kwinkslag zijn nooit ver weg; het is pure fun in de studio en daar hou ik van.'

Rani kan ook rekenen op het ongebreidelde enthousiasme van een brede waaier aan bekende gezichten die hun aanwezigheid reeds aangekondigd hebben. Zo zullen o.a. Gunter Lamoot, Frieda Van Wijck, Chris Van Espen, Leen Demaré, Evi Hanssen, William Boeva, Sven De Ridder, Vincent Banic, Joyce Beullens, Els De Schepper, Marleen Merckx, Herman Verbruggen, Showbizz Bart, Ian Thomas, Zaki, Véronique De Kock, Kürt Rogiers en vele anderen afwisselend plaatsnemen in de negen spelbord-vakken.

De opnames gaan nu zaterdag 14 juni van start in de VTM-studio in Vilvoorde. Wie een opname wil bijwonen, kan gratis tickets bestellen via http://vtmtickets.be. Er zijn ook opnames op donderdag 19 juni 2014 en op zaterdag 21 juni 2014, maar voor die laatste zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Via vtmtickets.be verneem je binnenkort de extra opnamedagen.

woensdag 9 juli 2014

VRT-nieuwsanker Hanne Decoutere bevallen van dochter Anna

VRT-nieuwsanker Hanne Decoutere bevallen van dochter Anna

VRT- nieuwsanker Hanne Decoutere is net na middernacht bevallen van haar eerste kindje. Het is een dochter geworden. Anna weegt 3,350 kg en meet 50 cm. De geboorte is prima verlopen.

Moeder en vader zijn in de wolken en samen met hun dochtertje stellen ze het goed.

woensdag 2 juli 2014

Sofie Dumont mag blijven koken op VTM

Sofie Dumont mag blijven koken op VTM

'De Keuken van Sofie' krijgt vanaf september een derde seizoen op VTM. Dat weten de Mediahuis-kranten. Een nieuwe jaargang was lange tijd onzeker, maar nu is er toch groen licht.

'De Keuken van Sofie' hinkte vorig jaar wat achterop in de kijkcijfers. VTM greep in het voorjaar in en voegde elke week een andere BV aan het programma toe. Ook verhuisde de productie van een pand in Aalst naar een studio in Antwerpen. En die aanpak wierp zijn vruchten af. De kijkcijfers krikten naar het einde van het seizoen weer op. Dus vond VTM het opportuun om 'De Keuken van Sofie' een nieuw seizoen te gunnen.

Dumont zal wel haar stinkende best moeten doen om te bewijzen dat ze haar programma succesvol kan maken én houden. De concurrentie staat namelijk ook te trappelen om er weer aan te beginnen. Op Eén keert Jeroen Meus terug met 'Dagelijkse Kost', nog steeds dé kampioen van de dagelijkse kookprogramma's. VIER schakelt opnieuw Piet Huysentruyt en zijn programma 'Smakelijk!' in om de vooravond van de zender  te versterken.